wp6a9c482d.png
wpb83ff664.png
wpa7801c71_0f.jpg
wp73d52132.png
wp831f9183_0f.jpgwp6289a61f.png
Ik doe alle voorkomende werkzaamheden in de tuin. Van onderhoud tot aanleg van uw tuin of u kunt mij inhuren voor een complete of gedeeltelijke renovatie van uw tuin.
Dus voor het bestraten van paden en terrassen of het aanplanten van nieuwe borders. Het bouwen van een pergola of schutting of het maken van een vijver of stapelmuur. Ben u bij mij aan het goede adres. Verder sta ik ook en vooral open voor uw wensen en ideeën om de tuin te maken naar uw behoefte en voorkeuren.
Ik maak gebruik van organische mest stoffen. Om de tuin te optimaliseren en een goede voedingsbodem te creëren voor een goede groei en bloei van de aanwezige of de nieuw te planten beplanting .
Let op…. ik maak geen gebruik van kunstmest om de tuin te bemesten. En ik gebruik geen chemische bestrijding ’s middelen, om ongewenste vegetatie of onkruid te bestrijden. En ook geen chemische middelen om ziekten en plagen te voorkomen of te bestrijden. Vraag naar de alternatieve mogelijkheden.

Daarnaast kan ik ook in en om het huis de kleine ‘doe het zelf’ klusjes voor u uitvoeren. Dit kunnen kleine onderhoud ’s en reparatie werkzaamheden zijn. Voorbeelden kunnen zijn het leggen van een laminaat vloer of het afhangen van een deur. Repareren van een stoel of kast deurtje. Het ophangen van luxaflex of gordijn. Enzovoort, enzovoort, vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Voor meer informatie of opdracht, bel 06-21217401of mail met info@detuinspirit.nl
Tarieven
Prijsafspraken die ik met u kan maken zijn via,
Offerte: een van te voren afgesproken vaststaande prijs voor de
afgesproken werkzaamheden, meerwerk wordt na overleg bepaald.

Prijsindicatie: Bij deze vorm krijgt u van te voren een prijsindicatie van de afgesproken werkzaamheden. Ik noem u de maximale prijs voor deze werkzaamheden. Indien het werk vlotter loopt dan verwacht betaalt u alleen de gewerkte uren
(op basis van nacalculatie) . Meer en minder werk wordt in overleg bepaald.

Uur-/ regie basis: Ik kom op uurbasis de afgesproken werkzaamheden verrichten
en u betaalt de gewerkte uren. Mijn uurtarief is €45,- per uur incl 21% BTW
Vorige
Volgende